top of page

JOUW REIS
COACHING

Neem de tijd voor een pauze, exclusief voor jezelf.

 

Creëer een ruimte om je emoties te laten circuleren en luister naar je behoeften in een harmonieuze, vertrouwelijke setting.

Profiteer van een aanwezigheid, een luisterend oor, een uitwisseling in een klimaat van welwillendheid, neutraliteit waar de  oordeel heeft geen plaats.

MIJN AANPAK
COACHING

SAMEN verkennen we je heden, je waarden die je drijven, je overtuigingen die je drijven of tegenhouden, je talenten en vaardigheden,... wat werkt en wat niet...

De focus ligt op het "hoe"  

Nauwkeurige vragen stellen, actief luisteren, gekoppeld aan de verschillende coachingtools, leiden ertoe dat je zelf je persoonlijke en/of professionele ontwikkelingspaden ontdekt.

Ik leg niets op... SAMEN zijn we medeverantwoordelijk, co-creators.

COACHING
DAT IS

de kunst van het begeleiden van een persoon van zijn heden naar zijn toekomst.

AXON coaching Merchtem

Coachen is de kunst om een persoon van zijn heden naar zijn toekomst te begeleiden.

De term "coach" is Engels, maar is afgeleid van het Franse woord  "vinkje", van het Hongaarse "kocsis".

Een "koets" is een grote paardenkoets,  die werd gebruikt om passagiers te vervoeren.

De chauffeur van de postkoets is de koetsier die rijdt  reizigers van het ene punt naar het andere.

Merk op dat de koetsier zijn passagiers of de bestemming niet kiest.  Haar tussenkomst bestaat uitsluitend uit het helpen van reizigers  om de door de reizigers ingestelde bestemming te bereiken.  Zo wordt de term "coach" geassocieerd met het begrip richting,  begeleiding van het ene punt naar het andere, van het heden naar de toekomst

“Coaching” is het vak van begeleiden .  Het stelt iedereen in staat om zijn eigen duurzame oplossing te vinden,  het meest aangepast aan zijn vaardigheden, zijn talenten, in verband met  zijn waarden, zijn overtuigingen en vooral in overeenstemming met zijn situatie.

bottom of page